Asayiş »

Edirne'de Av Tüfeğiyle Vurulan İki Kişi Hayatını Kaybetti

Edirne'nin Enez ilçesinde meydana gelen olayda, iki kişi av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Enez ilçesine bağlı Hasköy'de, İ.U. ile Necati Sunar ve Erman Korkmaz arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.U., traktöründeki av tüfeğini alarak Sunar ve Korkmaz'a ateş etti.

Olayın Detayları

Necati Sunar ve Erman Korkmaz, vuruldukları yerde kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, her iki kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeleri, jandarma ve nöbetçi Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Olayın ardından evine giden İ.U., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.