Quick Sigorta QTeam ile Altın Ödül Kazandı
Quick Sigorta, QTeam ile Smart-i Awards 2025'te 'Yılın Ekibi' ödülünü kazandı. 29 Eylül'de düzenlenen törende Türkiye Sigorta Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar önemli açıklamalarda bulundu.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ödül Töreninde Yapılan Açıklamalar
Ödül töreninde konuşan Türkiye Sigorta Birliği Başkan Yardımcısı ve Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “Sigorta sektörü artık yalnızca riskleri güvence altına alan bir yapı olmanın ötesine geçiyor, aynı zamanda geleceği inşa eden, topluma yön veren ve yenilikçi çözümleriyle değer oluşturan bir ekosisteme dönüşüyor” dedi. Törende ‘Sahnenin Yıldızı’ konulu panelde Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy da söz aldı.
QTeam'ın Başarı Stratejisi
QTeam, Quick Sigorta’nın ‘hareket halinde iletişim’ stratejisinin yaşayan simgesi olarak dikkat çekiyor. Türkiye genelinde düzenlenen etkinliklerle sigorta farkındalığını artırmayı ve markayı sahaya taşımayı amaçlayan QTeam, QTruck ve QKaravan mobil deneyim araçlarıyla Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli festivallerde yer alıyor. Bu kapsamda firma, sigortacılığı halkla buluşturmayı hedefliyor.
QTeam, “sigorta yalnızca poliçeden ibaret değildir, ilişkiden ve deneyimden beslenir” vizyonunu sahaya taşıyarak, sezon boyunca Türkiye’nin dört bir yanına yayılan etkinliklerle markanın nabzını tutmayı amaçlıyor.