Siyaset »

İspanya, İsrail Maslahatgüzarı’nı Bakanlığa Çağırdı

İspanya Dışişleri Bakanı, Küresel Sumud Filosu’na yapılan müdahaleler nedeniyle bu adımı attıklarını açıkladı.

İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, Gazze Şeridi’ne insani yardım götürmek üzere yola çıkan Küresel Sumud Filosu’na yönelik İsrail müdahalesinin ardından, İsrail’in Madrid Maslahatgüzarı Dana Erlich’i bakanlığa çağırdığını bildirdi.

İsrail Müdahalesi Tepki Topladı
Albares, filoda 65 İspanyol’un bulunduğunu ifade ederek, bu durumun uluslararası kamuoyunda büyük bir tepki yarattığını vurguladı. İspanyol bakan, İsrail askerlerinin çok sayıda gemi ve tekneyi alıkoymasının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.