Asayiş »

Adıyaman'da Çadır Yangını: 13 Küçükbaş Hayvan Telef Oldu

Adıyaman'ın Yaylakonak Beldesi'nde bir çadırda çıkan yangında 13 küçükbaş hayvan telef oldu.

Edinilen bilgilere göre, Abdurrahman Keleş’in ailesi dışarıda yemek pişirirken, ocak ateşi rüzgarın etkisiyle çadırın içine sıçradı. Çadırlar hızla alev aldı ve yangın kısa sürede büyüdü.

Yangın Anında Mücadele Edildi
Yangın sırasında çevredekiler ellerindeki küreklerle alevlere toprak atarak söndürmeye çalıştı. Ancak maalesef yangında çadırlarda bulunan 13 küçükbaş hayvan yanarak telef oldu. Yangın neticesinde 4 çadır ve 1 konteyner tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

İtfaiye Ekipleri Olay Yerinde
Yaylakonak Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, olay yerine gelerek yangının söndürülmesi ve ardından soğutma çalışmalarını gerçekleştirdi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.