Siyaset »

Kayseri'de İl Başkanları Toplantısı Gerçekleşti

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan da katıldı. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, güncel gelişmeler hakkında önemli mesajlar verdi.

Toplantıda, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve diğer teşkilat mensupları da yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekerek, "Sumud Filosu, Gazze’deki vahşetin ve İsrail’in katliamcı yüzünün bir kez daha tüm dünyada görülmesini sağlamıştır" dedi.

Toplantıda Önemli Mesajlar Verildi
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, "Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, milletimizin ve davamızın yanında dimdik durmaya devam edeceğiz" dedi. Okandan, Kayseri teşkilatının her daim birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.