Asayiş »

Eskişehir'de Kaçak Kazı: 2 Şahıs Suçüstü Yakalandı

Eskişehir Seyitgazi ilçesinde 3’üncü derece sit alanında gerçekleştirilen kaçak kazı operasyonunda, jandarma ekipleri iki şüpheliyi suçüstü yakaladı.


Jandarma, Seyitgazi ilçesi Doğanlı Kale mevkiinde şüpheli şahısların kazı yapacağı yönünde bilgi edindi. Ekipler, belirtilen alanda yaptıkları baskında, 500 gram amonyum nitrat ve 20 metre patlatma kablosu buldu. Ele geçirilen malzemeler, kazının tehlikeli boyutlarda yapıldığını gösteriyor. Şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı ve soruşturma süreci devam ediyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.