Kültür Sanat »

Kocaeli'de Ağaçlar Kitap Açtı: Gelenek Sürdürüldü

Kocaeli'de düzenlenen etkinlikte ağaçlar kitap açtı, kitapseverler buluştu. Başkan Büyükakın, Filistin'deki dramı da unutmadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ‘Ağaçlar Kitap Açtı’ etkinliği, kentin kültürel zenginliğine katkı sağladı. Etkinlikte ağaçlara asılan bin kitap, Gebze Kent Meydanı Çamlık Parkı'nda kitapseverlerle buluştu. Sabah erken saatlerde başlayan etkinlikte kitaplar dakikalar içinde toplandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz, katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Büyükakın ise konuşmasında, Filistin'deki acılara dikkat çekerek, "Orada katledilen çocuklar ve masum siviller var. Bu durumu unutmayalım," dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.