Asayiş »

Siirt'te Kayıp 83 Yaşındaki Ramazan Batur İçin Yardım Çağrısı

Ailesi, 17 Eylül'den beri kayıp olan Ramazan Batur'un bulunması için yardım bekliyor.

Ramazan Batur, 83 yaşında alzaymır hastası ve evinden çıktığı günden beri kendisinden haber alınamadı. Oğul Resul Batur, AFAD ve jandarma ekiplerinin aramalarının sonuçsuz kaldığını ifade ederek, görenlerden yardım talep etti.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ramazan Batur’un kızı Nurcan Batur, kaybolduğu gün babasının sağlık durumu hakkında detay vererek, "17 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’ten sonra evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alamadık. Babam alzaymır hastası, kulakları az işitiyor ve bastonla yürüyebiliyor. Üzerinde gömlek, pantolon, takke ve baston vardı. Tüm arama çalışmalarına rağmen hiçbir iz bulamadık" dedi.

Nurcan Batur, köy halkından ve çevre yerleşimlerden yardım çağrısında bulunarak, "Köyde kimse görmediğini söylüyor. Gelen ihbarlar ya asılsız çıkıyor ya da bir sonuca ulaşamıyoruz. Arazi taramaları sonuç vermediği için, babamın bir araca binip uzaklaşmış olabileceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

İHABERLERİN SONUCU YOK

Ayrıca, köyde kimsenin görmediğini vurgulayan Nurcan Batur, "Lütfen babamı gören, herhangi bir araca bindiğini duyan biri varsa korkmadan bildirsin. Bu bir insanlık görevidir. Şu an tek isteğimiz babamıza kavuşmak" dedi. Aile, kaybolan Ramazan Batur’un bulunması için tüm duyarlı vatandaşlardan destek bekliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.