Yaşam »

Diyarbakır'da Başkan Seydaoğlu'na Plaket Töreni

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu’na katkılarından dolayı plaket verildi.

Eğil ilçesinde düzenlenen etkinlikte, Kaymakam Volkan Hülür, İlçe Müftüsü Cüneyit Acar ve din görevlileri yer aldı. Başkan Seydaoğlu, camilere ve din görevlilerine destek vermeye devam edeceğini vurguladı.

Etkinliğin Detayları
Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında gerçekleştirilen programa Eğil Kaymakamı Volkan Hülür ve İlçe Müftüsü Cüneyit Acar katıldı. Tören sırasında, Başkan Seydaoğlu’na ilçe genelinde camilere, taziye evlerine, imam lojmanlarına ve Kur’an kurslarına yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi. Başkan Seydaoğlu, plaketini aldıktan sonra yaptığı konuşmada, din hizmetlerine olan desteklerinin süreceğini belirtti. "Camilerimiz ve din görevlilerimiz toplumumuzun birlik ve beraberliğinin temel taşıdır. Onların yanında olmak bizim için bir görevdir" ifadelerini kullandı.

Katılımcıların Düşünceleri
Kaymakam Volkan Hülür ve İlçe Müftüsü Cüneyit Acar, Başkan Seydaoğlu'nun bu alandaki katkılarının önemli olduğunu vurgulayarak, kendisine teşekkür etti. Etkinlik, din görevlileri ve katılımcılar arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı ve toplumsal değerlerin önemi bir kez daha gözler önüne serildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.