Yerel »

TOGÜ'de Hasat Şenliği Coşkusu Yaşandı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde düzenlenen hasat şenliğinde dayanışma ve paylaşmanın önemi vurgulandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Üniversitenin Gönül Bağı mekânında toplanan katılımcılar, üzüm hasadında bir araya gelerek hem eğlendi hem de birlikteliğin önemini hissetti. Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, etkinliğin topluma gönül köprüleri kurma amacı taşıdığını belirtti.

Üzüm Hasadı ve Dayanışma
Ziraat Fakültesi, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi, Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Toplumsal Katkı ve Sosyal İnovasyon Koordinatörlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Rektör Yılmaz katılımcılarla birlikte bağlarda üzüm topladı. Rektör Yılmaz, bu anlamlı etkinlikte, palyatif merkezde tedavi gören hastalar, özel ihtiyaçlı çocuklar ve aileleriyle aynı sofrada olmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade etti. Yılmaz, üniversitelerin yalnızca bilim üretim merkezleri değil, aynı zamanda topluma hizmet eden, insanları kucaklayan kurumlar olduğunu vurgulayarak, "Gönül Bağı" isimli mekânın bu anlayışın bir yansıması olduğunu belirtti. Bu mekânın, özel ihtiyaçlı bireylerin toplumsal hayatta eşit ve onurlu bir şekilde yer alması gerektiğine olan inançlarını temsil ettiğini sözlerine ekledi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.