Asayiş »

Osmaniye'de Otobüs Tırla Çarpıştı: 8 Yaralı

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kaza, akşam saatlerinde Bahçe ilçesi Kızlaç mevkiinde, Aslanlı Tüneli girişinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Osmaniye'den Gaziantep istikametine seyir eden yolcu otobüsü, aynı yönde ilerleyen tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüste bulunan yolculardan 8'i çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza Sonrası Trafik Durumu

Kaza nedeniyle otoyolda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Ekipler, kazayla ilgili inceleme başlattı ve olayın detaylarını araştırdı. Yaralıların sağlık durumları ile ilgili bilgi verilmedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.