Kartepe'den Ağrı'ya Gönül Köprüsü: Bin Öğrenciye Yardım
Kocaeli Kartepe'de, Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından bin öğrenciye kışlık mont ve bot dağıtıldı.
Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren derneğin gönüllüleri, Ağrı'daki okulları ziyaret ederek ihtiyaç sahibi öğrencilere destek oldu. Dernek Başkanı Lütfi Akbalık, yapılan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, her yıl farklı alanlarda ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.
Yardım Faaliyetinin Detayları
Yardım faaliyetinde gönüllüler Yunus Türkmen, Hakan Gerboğa, Vedat Karakoyun, Emrah Kotan, Abdurrahman Karaduman, Emrah Çeçen ve Sena Aydın yer aldı. Akbalık, "Bu yıl da bin öğrencimize mont ve bot dağıtarak onların kış aylarını daha sıcak geçirmelerine katkı sağladık." ifadelerini kullandı. Ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'e desteğinden dolayı teşekkür etti. Yardımların önümüzdeki süreçte de devam edeceğini vurguladı.
İl Milli Eğitim Müdürü ile Görüşme
Dağıtım programının ardından dernek gönüllüleri, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette eğitim destek çalışmaları ve derneğin sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Kökrek, yapılan yardımların öğrenciler için büyük bir anlam taşıdığını ifade ederek, dernek yönetimine teşekkür etti. Ağrı'da kış mevsiminin zorlu geçtiğini belirten Kökrek, "Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk, yapılan yardımın en değerli karşılığıdır." dedi.