Asayiş »

Ağrı'da 40 Milyon Liralık Kaçak Ürün Operasyonu

Ağrı'da gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri 40 milyon lirayı bulan kaçak oyuncak ve kalemler ele geçirilerek, sağlığa zararlı ürünlerin çocuklara ulaşması engellendi.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ve Gürbulak Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerini önlemek amacıyla yürüttükleri çalışmalar kapsamında, bir çekici-dorse, bir iş yeri ve bir ikamette arama gerçekleştirdi.

Kaçak Ürünler Ele Geçirildi

Yapılan aramalarda, sağlığa zararlı olduğu değerlendirilen 100 bin 906 adet oyuncak ile 67 bin 470 adet kalem ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'sinin tutuklandığı, diğer şüpheliler hakkında ise adli işlemlerin sürdüğü bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.