Asayiş »

Afyonkarahisar'da 210 Bin Sahte Bandrollü Makaron Ele Geçirildi

Afyonkarahisar'da polis, şüpheli bir kamyonette 210 bin adet sahte bandrollü boş makaron ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'da, polis ekipleri kent girişinde denetim gerçekleştirdiği sırada, şüphe üzerine bir kamyoneti durdurdu. Durdurulan araçta yapılan aramada, toplamda 210 bin adet sahte bandrollü boş makaron ele geçirildi.

Gözaltı İşlemleri Devam Ediyor
Olay sonrası kamyonette bulunan bir şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Yetkililer, bu tür denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini ve sahte ürünlerle mücadelede kararlı olduklarını ifade etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.