Asayiş »

Muş'ta Terk Edilen 5 Yavru Köpek Kurtarıldı

Muş'ta jandarma ekipleri, ormanda terk edilmiş halde bulunan 5 yavru köpeği kurtardı.

Muş İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine Merkez ilçeye bağlı Yörecik köyü kırsalında aç ve susuz halde yaşamaya çalışan 5 yavru köpeği buldu.

Yavru Köpekler Koruma Altına Alındı
Jandarma ekipleri, ormanlık alanda zor şartlar altında bulunan yavru köpekleri tespit ettikten sonra onlara su ve mama verdi. Ardından gerekli veteriner kontrollerinin yapılması ve bakım altına alınmaları için Muş Hayvan Barınağı ve Doğal Yaşam Alanı’na teslim etti. Bu tür kurtarma operasyonları, hayvanların korunması ve bakımının sağlanması açısından büyük önem taşıyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.