Adana'da Otoyolda Tehlikeli Yolculuk: Kadın Cipe Çıktı
Adana'da TAG otoyolunda seyir halindeki bir cipte yolcu olarak bulunan kadın, aracın kapısına oturarak tehlikeli bir yolculuk gerçekleştirdi. O anlar başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Tehlikeli Anlar
Olay, Adana'nın TAG otoyolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, cipte yolcu olarak bulunan bir kadın, dışarı çıkıp aracın açık kapısına oturdu. Bu sırada ellerini açarak yolculuk yapmaya devam eden kadın, trafikteki diğer sürücülerin dikkatini çekti.
Güvenlik Tehditi
Yürekleri ağza getiren bu tehlikeli yolculuk, başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntüler, sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve izleyenleri şok etti. Olayın ardından güvenlik yetkilileri, böyle davranışların son derece tehlikeli olduğunu vurgulayarak, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi.