Spor »

Türkiye, Balkan Şampiyonası'na 250 Sporcu ile Katılacak

Romanya'da düzenlenecek Balkan Şampiyonası'nda Türkiye, 250 sporcuyla mindere çıkacak. Ay-yıldızlılar, tarihi bir katılımla organizasyona katılıyor.

Balkan Şampiyonası, 7-12 Ekim tarihleri arasında Romanya’nın Cluj Napoca kentinde gerçekleştirilecek. Türkiye Güreş Federasyonu, bu önemli organizasyona dair detayları paylaştı ve "Şampiyonaya 6 otobüsle birlikte, her sıklette en az iki sporcumuzun yer aldığı 250 kişilik kafileyle katılım gösteriyoruz." ifadelerine yer verdi. Ayrıca, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan, Slovenya, Yunanistan, Romanya ve İtalya gibi ülkelerin yer aldığı bu şampiyonada, genç sporcuların mindere çıkarak deneyim kazanacağı belirtildi. U15, U17 ve U20 yaş gruplarında mücadele edecek olan güreşçiler, bu şampiyonada edindikleri tecrübelerle gelecekte büyük başarılara imza atma yolunda güçleniyor. Genç ekibe başarılar diliyoruz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.