Güncel »

Sultangazi’de Anadolu Kültür Festivali’nde Erzurum Rüzgarı Esti

Sultangazi'de düzenlenen Anadolu Kültür Festivali'nde AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Gazze'deki olaylarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Sultangazi'de gerçekleştirilen Anadolu Kültür Festivali, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Etkinliğe katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Gazze'deki soykırımla ilgili yaptığı konuşmada, "Gazze’nin bir feryadı var" diyerek aktivistlerin önemine vurgu yaptı. "Dünyadan gelen bütün aktivistlerin, Sumud’un ortaya koyduğu bir feryat var" ifadelerini kullanan Soylu, Anadolu insanının tarihine ve değerlerine sahip çıktığını belirtti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Soylu, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Burada Anadolu’nun bütün değerleriyle buluşuyoruz. Bu bir şemsiyedir. Dinimize, inancımıza, milletimize, milliyetimize sahip çıkan bir şemsiyedir" dedi. Ayrıca, "Bizi teslim almaya çalışanlara karşı ‘hayır, siz bizi teslim alamazsınız’ diyoruz" şeklinde konuştu. Festivalin sonunda, Süleyman Soylu ve Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, katılımcılara cağ kebabı ve kadayıf dolması ikram etti.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.