Spor »

Mersin Milletvekili Ali Kıratlı’dan İdmanyurdu’na Moral Ziyareti

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, yarın (5 Ekim Pazar günü) oynanacak Mardin 1969 Spor maçı öncesinde Yeni Mersin İdmanyurdu’nu ziyaret ederek takıma moral verdi.

Akşam üzeri gerçekleştirilen antrenmanı Kulüp Başkanı Servet Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takip eden Kıratlı, futbolculara tatlı ikramında bulundu. Antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Kıratlı, takımın inançlı ve kararlı bir ruhla sahaya çıkacağına inandığını belirterek, “Futbolcularımız inançlı ve kararlı. Biz de onlara inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah cefakâr taraftarımızla birlikte İdmanyurdu kötü günleri geride bırakıp hak ettiği yerlere ulaşacak. Galibiyetin Mersin’e armağan olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Servet Özdemir ise, desteklerinden dolayı Milletvekili Kıratlı’ya teşekkür etti.

Yeni Mersin İdmanyurdu Kulübü’nden yapılan açıklamada ise, “Nazik ziyaretleri ve moral destekleri için Mersin Milletvekilimiz Sayın Ali Kıratlı’ya teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.




Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.