Asayiş »

Bilecik'te İşçilerin Kaldığı Konteynerlerde Yangın Çıktı

Bilecik'te 40 işçinin kaldığı konteynerlerde sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının nedeninin araştırıldığı bildirildi.

Yangın Anında Çalışma Alanında İdiler

Alınan bilgilere göre, Bilecik-Sakarya-İstanbul kara yolu üzerindeki 2. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan su deposu inşaatında çalışan işçilerin kaldığı konteynerlerde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın, işçilerin çalışma alanında olduğu bir zamanda meydana geldiği için muhtemel bir facianın önüne geçildi.

Yangına Bilecik Belediyesine ait itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederken, konteynerler içerisindeki işçilerin eşyalarının da yangında kül olduğu belirtildi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ederken, olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için gerekli incelemeler sürdürülüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.