Asayiş »

Kırşehir'de Katil Zanlısı Cezaevinde Kalp Krizi Geçirdi

Kırşehir'in Akçakent ilçesinde yaşlı çifti öldüren katil zanlısı, cezaevinde kalp krizi geçirdi.

Olay, Akçakent ilçesine bağlı Yaylaözü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 63 yaşındaki Refik K. ve 62 yaşındaki eşi Emine K., evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayın ardından jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi H.D.'yi Kırıkkale'de yakalayarak gözaltına aldı. H.D., Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Yerköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Cezaevinde Kalp Krizi
H.D., cezaevinde kaldığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan H.D.'nin kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. H.D.'nin cenazesi, defnedilmek üzere Kırıkkale'ye gönderildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.