Güncel »

Ankara'da 3. Komando Tugayı'ndan Duygu Dolu Anma Töreni

3’üncü Komando Tugayı mensupları, şehit silah arkadaşlarını anmak üzere bir araya geldi. Törende duygusal anlar yaşandı.

3’üncü Komando Tugayı'nın mensupları, Ankara’da düzenlenen törenle şehit silah arkadaşlarını andı. Törende konuşan emekli piyade kıdemli Albay Halil İbrahim Çiçeksiz, onurlu bir geçmişe sahip olduklarını vurgulayarak, "30 yıl sonra silah arkadaşlarımızı anmaktan mutluyuz. Allah şehitlerimize rahmet eylesin" dedi.

Şehit Ailelerinden Duygusal Mesajlar

1996 yılında şehit olan Sezer Yüksel’in annesi Nevim İleri de duygularını paylaşarak, "Oğlumun arkadaşları, beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Allah cümle şehitlerimizin mekanını cennet eylesin" dedi. Tören, anma programının ardından katılımcıların duygusal anlar yaşamasıyla sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.