Spor »

Iğdır FK, İstanbulspor'u 2-1 Mağlup Etti: Teknik Direktörler Değerlendirdi

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Iğdır FK, İstanbulspor’u 2-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Iğdır FK Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ve İstanbulspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, karşılaşmayı değerlendirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Iğdır FK Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'in Açıklamaları
Iğdır FK Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, maç sonrasında yaptığı açıklamada, karşılaştıkları rakibin sistemli bir oyun sergilediğini belirtti. Takımının performansını öven Üzülmez, "Bu maç bizim için çok önemliydi. 3’te 3 ile gelmiştik ve bu galibiyet, üst sıralara tırmanmamız için kritik bir adım oldu. Oyuncularımı kutluyorum ama geliştirmemiz gereken alanlar var. Bu lig bir maraton ve hedefimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
İstanbulspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı'nın Görüşleri
İstanbulspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı ise mağlubiyeti hak etmediklerini savundu. Oyunun başından itibaren planlarına uygun bir oyun sergilediklerini ifade eden Avcı, "Bugün galip gelmemiz gerekiyordu. Penaltı pozisyonları tartışmalıydı. Oyuncularımın özverisinden gurur duyuyorum. Milli maç arasından sonra yeni bir başlangıç yapacağız" şeklinde konuştu.
Maçın ardından her iki teknik direktör de takımlarının performanslarına yönelik değerlendirmelerde bulunarak, gelecek maçlar için umutlu olduklarını belirtti.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.