Yaşam »

Erzurum'da Vali Çifti ile Nostaljik Araç Turu

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi, 1974 model klasik Chevrolet Belair ile nostaljik bir şehir turu gerçekleştirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi, otomotiv tarihinin değerli örneklerinden biri olan 1974 model Chevrolet Belair ile şehrin sokaklarında keyifli bir tur attı.

Valilikten Paylaşımlar
Erzurum Valiliği, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak büyük ilgi topladı. Paylaşımda, "1974-1990 yılları arasında Erzurum Valiliği tarafından makam aracı olarak kullanılan Belair, bugünkü sahibi İsmail Buğra Turgut’un elinde adeta zamana meydan okuyor. Döneminin ruhunu, emeğini ve zarafetini yansıtan Impala’da aynı zamanda 1970’lerin hatıralarına geri dönmek de mümkün" ifadelerine yer verildi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.