Asayiş »

Bilecik'te Otomobil Tekerleği Fırladı: 1'i Ağır 2 Yaralı

Bilecik-Bozüyük-Eskişehir D650 kara yolunda meydana gelen kazada, bir otomobil seyir halindeyken tekerleğinin fırlaması sonucu şarampole uçtu.

Kaza Anı ve Yaralılar

Alınan bilgilere göre, kaza Küplü Köyü mevkiinde gerçekleşti. 43 AAH 408 plakalı otomobilin sürücüsü Necdet K., sağ ön tekerleğin fırlaması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yaklaşık 20 metre yükseklikten dere yatağına düştü. Kazada sürücü ağır yaralanırken, araçta bulunan 12 yaşındaki K.K. ise hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı ve Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Polis Soruşturma Başlattı

Kazanın ardından polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlatarak detayları araştırmaya başladı. Bu tür kazaların önlenmesi için araç bakımının önemine dikkat çekildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.