Asayiş »

Gaziantep'te Gıda Fabrikasında Şok Denetim: Başkan Yılmaz Tepki Gösterdi

Gaziantep'te bir gıda fabrikasında gerçekleştirilen denetimlerde, küflenmiş salçalar, bozulmuş reçeller ve tarihi geçmiş gıda ürünleri bulundu. Bu duruma tepki gösteren Başkan Umut Yılmaz, "Bunları annene yedirir misin?" diyerek firma yetkilisine sert sözlerle karşılık verdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Denetimlerde Şok Edici Durumlar Tespit Edildi

Yapılan denetimlerde, gıda fabrikasında hijyen koşullarının hiçe sayıldığı ortaya çıktı. Başkan Yılmaz, denetimler sırasında karşılaştığı durum karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Sosyal medya hesabından da durumu eleştirerek, "Şehitkamil’de kimse halkın sofrasına ihanet edemez" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz'dan Sert Uyarı

Denetim sırasında fabrika sahibine yönelttiği sorularla dikkat çeken Yılmaz, "Bozuk salçalar, küflenmiş reçeller, tarihi geçmiş ürünler. Hem de sağlıksız, hijyenden uzak ortamlarda" dedi. Bu tür ürünlerin sağlığa zarar verebileceğine dikkat çeken Yılmaz, denetimlerin devam edeceğini vurguladı. "Bu milletin alın teriyle kazandığı ekmeğe, çocuklarımızın sağlığına kimsenin göz dikmesine izin vermeyiz" diyerek, halkın sağlığını korumaya yönelik kararlılığını dile getirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.