Yaşam »

Küçük Enver'in Biyonik Kol Hayali İçin Kampanya Başlatıldı

Enver'in biyonik kol hayaline ulaşabilmesi için destek bekleniyor.

Denizli'de yaşayan 6 yaşındaki Enver Kadir, geçtiğimiz yıl geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu sol kolunu kaybetti. Oğulları Enver'in sağlığına kavuşabilmesi için anne Sultan ve baba Murat İlhan, biyonik kol ihtiyacını karşılamak amacıyla bir kampanya başlattı. Aile, "Oğlumuzun ampute olan kolunun biyonik bir kol ile eski işlevine kavuşmasını istiyoruz. Bunun için 2 milyon TL’ye ihtiyaç var" dedi.

Kampanya ve Hesap Bilgileri
Ayrıca, Enver'e yardım etmek isteyenler, Kaymakamlık onaylı yardım hesabı aracılığıyla destek olabilecek. Bağış yapmak isteyenler için hesap numarası ise TR37 0006 4000 0013 2250 9142 18 olarak duyuruldu. Hayırseverlerin desteklerine ihtiyaç duyulduğunu belirten aile, Enver'in eski sağlığına kavuşabilmesi için herkesin yardımını bekliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.