Güncel »

İGA İstanbul Havalimanı'nda Üst Düzey Atamalar Gerçekleşti

İGA, üst düzey yöneticilerini belirledi, yeni atamalar dikkat çekti.

İGA İstanbul Havalimanı, Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu iki yeni üst düzey yöneticiyi kadrosuna kattı. İsmail Özhan Özmen, İGA İşletme Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlarken, Murat Kerrar da aynı pozisyonda görev yapacak.

Yeni İsimler ve Geçmişleri

İsmail Özhan Özmen, kariyerine 2007 yılında inşaat sektöründe başlamış olup, Kalyon İnşaat, Zirve Holding ve Kalyon Kentsel firmalarında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Özmen, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu olup, Marmara Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nde eğitimine devam etmektedir. Ayrıca, Özmen'in doğrudan İGA İstanbul Havalimanı Yönetim Kurulu’na raporlama yapacağı belirtilmektedir.

Murat Kerrar'ın Kariyeri

Diğer yandan, Murat Kerrar, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunu olarak 2006 yılında proje taahhüt sektöründe iş hayatına adım atmıştır. Kariyeri boyunca Alarko-Cengiz Ortaklığı ve Kalyon-Kolin-Cengiz Ortaklığı gibi büyük firmalarda Proje Yönetimi liderliği görevlerini üstlenmiştir. Kerrar, İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen’e raporlama yapacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.