Asayiş »

Bursa'da Gemlik Serbest Bölge Yolunda Kaza: 1 Ağır Yaralı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen kazada bir otomobil, park halindeki tıra ve elektrik panosuna çarparak sürücüsünü ağır yaraladı.

Kaza, sabah saatlerinde Serbest Bölge Liman ve Fabrikalar yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 30 yaşındaki Serdal B. yönetimindeki 16 AET 014 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak yol kenarında park halindeki tıra çarptı ve ardından elektrik trafosuna vurdu. Çarpmanın etkisiyle araç orta refüje savrulurken, sürücü otomobil içinde sıkıştı. Olay yerine kısa sürede polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gemlik itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden kurtardıktan sonra, 112 acil sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

TRAFFIC AKIŞI KONTROLLÜ SAĞLANDI
Kaza nedeniyle bölgede trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.