Ardahan'da Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı
Ardahan'da, Karayolları Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Ardahan Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, trafik güvenliğinin artırılması, kazaların önlenmesi ve yol kullanıcılarının can güvenliğinin sağlanması için yürütülecek projeler masaya yatırıldı.
Koordinasyonun Önemi Vurgulandı
Toplantıda Vali Hayrettin Çiçek, trafik kazalarını azaltmak ve can kayıplarını önlemek amacıyla kurumlar arası koordinasyonun önemine vurgu yaptı. Alınacak önlemlerin etkin bir şekilde sahada uygulanması için talimatlar verildi.
Katılımcılar ve Hedefler
Toplantıya Vali Hayrettin Çiçek'in yanı sıra Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Vali Yardımcısı Semih Cembekli, İl Jandarma Komutanı Sadık Gülecen, İl Emniyet Müdürü Oğuz Tüzün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz Lima, Karayolları 18. Bölge Müdür Yardımcısı Selçuk Urçar ve Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım gibi önemli isimler katıldı. Toplantıda, trafik güvenliğini artırmaya yönelik çeşitli çalışmalar değerlendirildi.