Asayiş »

Karaçi'de İsrail Saldırıları Protesto Edildi: Binlerce Kişi Sokağa Çıktı

Pakistan’ın Karaçi kentinde, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik iki yıldır süren saldırıları binlerce kişi tarafından protesto edildi.

Protestocular, 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden saldırılara dikkat çekerek, kadın ve çocukların da katıldığı gösterilerde Hamas liderlerinin fotoğraflarını ve Filistinlilerle dayanışmayı simgeleyen dövizleri taşıdı.

Protestoların İçeriği
Ellerinde Filistin bayrakları ve üzerlerinde "Filistin yalnız değildir" yazılı pankartlar bulunan protestocular, uluslararası topluma seslenerek, İsrail'in saldırılarına karşı daha fazla müdahale edilmesini talep ettiler. Katılımcılar, adalet ve özgürlük için mücadele ettiklerini vurguladı. Ayrıca, Gazze'deki sivil kayıplara dikkat çekmek amacıyla sloganlar atarak, Filistin halkının yanında olduklarını ifade ettiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.