Iğdır'da Eğitimci Abdullah Bozkurt'a Duygusal Veda
Iğdır'da 47 yıl eğitim camiasına hizmet eden Abdullah Bozkurt, meslektaşları ve öğrencileri tarafından duygusal bir törenle uğurlandı.
Yarım asra yaklaşan bir meslek hayatına sahip olan Abdullah Bozkurt, Iğdır'daki Atatürk İlkokulu'nda gerçekleştirilen veda töreninde duygusal anlar yaşadı. Öğrencileri ve meslektaşları tarafından hazırlanan sürprizle karşılaşan Bozkurt, büyük bir alkış tufanı eşliğinde emekli oldu.
Öğrencileri ve Meslektaşlarıyla Anılar Paylaşıldı
Törende konuşan Abdullah Bozkurt, yıllarını adadığı eğitim mesleğine veda etmenin buruk ama gurur verici olduğunu söyledi. "Bu okulun koridorlarında binlerce öğrenciyle aynı heyecanı yaşadım. Her birinin başarılarıyla gurur duydum. Eğitim, sadece bilgi aktarmak değil; bir insanın geleceğini şekillendirmektir" ifadelerini kullandı.
Bozkurt, kendisine hazırlanan sürpriz için mutlu olduğunu belirterek, "En büyük gurur, öğrencilerimizin, meslektaşlarımızın, velilerimizin, yani hayatına dokunduğunuz insanların sizi severek, gülerek, alkışlayarak uğurlamalarıdır. 47 yıl boyunca ülkemin aydınlığı için çalıştım. Bu emeğin karşılığını güzel bir şekilde aldım, çok gururluyum" dedi.
Meslektaşlarından Destek ve Teşekkür
Okul Müdür Yardımcısı Erhan Benek, Bozkurt’a teşekkür ederek, "Okul müdürümüzle dört yıl çok güzel ve başarılı bir dönem geçirdik. Kendisine emeklilik hayatında başarılar diliyoruz. Onun okulumuza kattığı değerleri görmek istedik ve öğretmen arkadaşlarımızla bir program hazırladık" dedi.
Bir diğer müdür yardımcısı Yunus Tombaş ise, "Müdürümüz emekli olurken, bir yandan hüzün yaşıyoruz. Kendisi bir arkadaş, abi ve baba figürü oldu bizim için. Emeklilik hayatında sağlıklı, mutlu bir ömür diliyoruz" şeklinde konuştu.