Güncel »

Muğla'da Afetlere Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Muğla'da, afet ve acil durumlara yönelik önemli bir toplantı gerçekleştirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Muğla İl AFAD Merkezinde yapılan toplantıda, "Geçici barınma alanlarının konumlandırılması ve altyapısının hazır hale getirilmesi" konuları değerlendirildi.

Toplantıya Katılım Yoğundu

Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürü İshak Cindioğlu'nun başkanlığında düzenlenen toplantıya, çeşitli destek çözüm ortakları ve ilgili kurum personelleri katıldı. Toplantıda, personellerin hazırladığı sunumlar eşliğinde geçici barınma alanlarının fiziksel şartları, ulaşım imkanları, altyapı ihtiyaçları ve lojistik hazırlıklar masaya yatırıldı.

Afet Barınma Grubu Planı

Afet Barınma Grubu planı çerçevesinde, il sınırları içerisinde afet anında kullanılacak geçici barınma alanlarının belirlenmesi ve bu alanların uygun hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantı, kriz anlarında hızlı ve etkili müdahale planlaması açısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda yapılan değerlendirmeler ile Muğla'nın afetlere karşı hazırlık düzeyi artırılması hedefleniyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.