Asayiş »

Samsun'da 37 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Yakalandı

Samsun'da polisin düzenlediği operasyonda, hakkında 37 yıl 5 ay hapis cezası bulunan Y.Ö. yakalandı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Y.Ö.'nün hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan sabıkalı olduğunu belirledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.


İlkadım Emniyeti Operasyon Düzenledi
Edinilen bilgilere göre, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü, Y.Ö. hakkında yapılan incelemelerde toplam 47 ayrı suç kaydı olduğunu tespit etti. 2006-2025 yılları arasında suç işleyen şahıs, 2023-2025 yılları arasında da güveni kötüye kullanma, dolandırıcılık, hırsızlık ve yankesicilik gibi suçlardan 10 ayrı dosyadan firar etmişti. Y.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Bu olay, Samsun'daki güvenlik güçlerinin suçlulara karşı kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.