Siyaset »

Hamas-İsrail Rehine Taksimi İçin Görüşmeler Yapıldı

Hamas, eski Gazze liderlerinin cenazelerini talep etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Hamas ve İsrail arasında rehine takası konusunda yürütülen görüşmelerde, Hamas'ın İsrail'den eski Gazze liderleri olan Muhammed Sinwar ve Yahya Sinwar’ın cenazelerinin iadesini istediği iddia edildi. Wall Street Journal gazetesinin haberine göre, Hamas daha önce de benzer taleplerde bulunmuş ancak bu talepler İsrail tarafından reddedilmiştir.

Görüşmelerin Detayları
Hamas’ın cenazelerin iadesine ilişkin talepleri, ABD basınında geniş yer buldu. Gazete, bu süreçte tarafların nasıl bir uzlaşı sağlayacağına dair belirsizliklerin sürdüğünü belirtmektedir. Bununla birlikte, görüşmelerin önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.