Güncel »

Kayseri'de KESOB Konut Projesinde Tapular Alındı

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın konut projesinde, arsaların tapuları alındı. Başkan Şeyhi Odakır, konut inşaatlarının yıl sonuna kadar tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Başkan Şeyhi Odakır, KESOB'un konut projesinde önemli bir aşama kaydedildiğini duyurdu. Proje kapsamında, Şehir Hastanesi’ne yakın bir konumda TOKİ'den ihale usulü ile alınan arsaların tapularının alınma süreci tamamlandı. Odakır, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nden 20 arsanın tapusunun alındığını, daha önce de bir arsanın tapusunun alındığını ifade etti.

Proje Detayları ve Hedefler

Odakır, konut projesinin ilk aşamasında toplam 333 konutun inşa edileceğini belirtti. Resmi prosedürlerin zaman alabileceğini ancak esnaf ve sanatkârların projelere güvenebileceğini vurguladı. Projenin tamamlanmasının ardından temel atma işlemlerinin gerçekleştirileceğini ifade eden Odakır, konutların en kısa sürede tamamlanarak teslim edilmesi için gayret göstereceklerini söyledi.

Son olarak, projelerin tamamlanmasının kendileri için önemli olduğunu belirten Odakır, "Bir hayır duasıyla anılmak bizler için önemli ve yeterli," dedi. Kayseri’nin esnaf ve sanatkârlarına hayırlı bir sonuç getirmesini umarak, tüm sürecin hayırlara vesile olmasını diledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.