Asayiş »

Ereğli'de Tır-Minibüs Çarpışması: 1 Ölü, 3 Yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Adana-Aksaray kara yolunun Ereğli ilçesine bağlı Zengen mevkisinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, tali yoldan ana yola çıkan Ömer Sağlam (28) idaresindeki minibüs, Mahmut Kaya'nın (51) kullandığı tıra çarptı. Aynı anda, seyir halindeki Servet Güzel (41) yönetimindeki diğer tır da kazaya karışarak arkadan çarptı.

Kaza Yerine Acil Ekipler Sevk Edildi
Olayın ardından kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, 63 plakalı tırın içinde sıkışan sürücü Servet Güzel'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ayrıca, kazada diğer tır sürücüsü Mahmut K. ve minibüs sürücüsü Ömer S. ile birlikte 15 yaşındaki İ.K. da yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti
Sıkışan Servet Güzel'in cansız bedeni, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda çıkarılarak otopsi için hastanenin morguna götürüldü. Kazaya ilişkin tahkikat devam ediyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.