Spor »

Dursun Özbek: "Galatasaray Adası Satılamaz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim olarak yaptıkları faaliyetleri anlatırken "Ninni" benzetmesine katılmadığını ifade etti. Özbek, ayrıca Rams Park'taki zemin çalışmaları ve futbol aklı konusundaki eleştirilere yanıt verdi.

GALATASARAY ADASI'NIN GELECEĞİ

Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nın satışının söz konusu olmadığını vurguladı. Yönetim olarak yaptıkları hizmetleri anlatmanın mecburiyet olduğunu belirten Özbek, "Yapılan yatırımları beğenirsiniz beğenmezseniz o ayrı. Ninni gibi anlamlı bir cümleyle anlatmak yerinde olur" dedi.

ZEMİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA

Rams Park’taki zeminle ilgili yapılan çalışmalara da değinen Özbek, "Zeminin güneş ışığı almasıyla ilgili bakım zorluğu var. Buna rağmen en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Özbek, milli takım arasındaki hibrit uygulamalarla zemin kalitesini artıracaklarını sözlerine ekledi.

FUTBOL AKLI ÜZERİNE DEĞERLENDİRMELER

Futbol aklının eksik olduğu yönündeki eleştirilere yanıt veren Dursun Özbek, "Futbol aklı nedir? Bunu bulmaya çalışacağım. Takımın antrenörü futbolun aklıdır; transfer sürecinde de onun bilgileri yönetime rapor olarak gidiyor" ifadelerini kullandı. Özbek, futbol aklının kapsamını açıklayarak, bunun yalnızca bir kişi ile sınırlı olmadığını vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.