A Milli Takım, Bulgaristan Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında deplasmanda oynayacağı Bulgaristan maçı için çalışmalarına devam ediyor.
Antrenman, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirildi. Isınma hareketlerinin ardından futbolcular iki gruba ayrıldı; bir grup top kapma çalışması yaparken, diğer grup savunma oyuncularına yönelik pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra ise topluca son vuruşlar, top kapma ve taktik çalışmaları yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise taktiksel oyunlar oynandı.
Uğurcan Çakır Antrenmana Katıldı
A Milli Takım’ın ilk iki idmanında hafif sakatlığı nedeniyle yer alamayan Uğurcan Çakır, bugün yapılan antrenmana katıldı. Ayrıca Merih Demiral da takımla birlikte çalışmalara dahil oldu. Ay-yıldızlıların gerçekleştirdiği antrenmanı TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Arslan da izledi.
Yarın saat 17.00’de basına kapalı olarak yapılacak antrenmanla A Milli Takım, Bulgaristan ve Gürcistan karşılaşmalarına yönelik hazırlıklarını sürdürecek.