Sağlık »

Menteşe Belediyesi Kadınları Menopoz Döneminde Bilinçlendiriyor

Menteşe Belediyesi, kadınların sağlıklı ve bilinçli bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak amacıyla menopoz dönemi seminerleri düzenliyor.

Menteşe Belediyesi ve Menteşe Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğiyle, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Seçil Günay Avcı tarafından "Menopoz Dönemine Dair Bilinçlendirme Seminerleri" başlatıldı. Bu seminerler, kadınların menopoz sürecini daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

İlk seminer yakın zamanda gerçekleştirildi ve eğitimler 9, 16 ve 23 Ekim tarihlerinde devam edecek. Dr. Seçil Günay Avcı, bu seminerlerde kadınlara menopoz sürecinin fiziksel ve ruhsal etkileri hakkında bilgi vererek, bu dönemi sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için gerekli bilgiler sunuyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.