Eğitim »

Malatya'da Aile ve Medya Okuryazarlığı Paneli Düzenleniyor

Yeşilyurt Belediyesi ve Kent Konseyi, gençlerin gelişimi için panel düzenliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
10 Ekim Cuma günü saat 13.30'da, Mövenpick Hotel Hitit Salonu'nda gerçekleştirilecek olan "Bağımlılıkla Mücadelede Aile ve Medya Okuryazarlığı" paneli, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Değerli Hayatlar Eğitim Derneği'nin destekleriyle düzenleniyor.

Panelin İçeriği ve Konuşmacılar
Panele, Cumhurbaşkanlığı Sağlık Politikaları Kurul Üyesi Dr. Mustafa Uzun, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Ercan Erinç, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden Doç. Dr. Atikullah Gıyasi gibi uzman isimler konuşmacı olarak katılacak. Panelde, bağımlılıkla mücadelede ailenin rolü, medya okuryazarlığının önemi ve gençlerin dijital dünyada bilinçli bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla çeşitli konular ele alınacak.

Yeşilyurt Belediye Başkanı'ndan Davet
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, panele tüm vatandaşları davet ederek, "Afetlerden etkilenen gençlerimizin sosyal, psikolojik ve kültürel anlamda güçlenmelerine katkı sunmak için önemli bir etkinliği hemşerilerimizle buluşturacağız. Bu tür etkinliklerle gençlerimizi bilinçlendirerek daha güçlü bir toplum inşa etmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Aileler ve gençler, panelde bağımlılıkla mücadelede uygulanabilecek yöntemler hakkında bilgi alacaklar.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.