Kültür Sanat »

İstanbul'da Dünyaca Ünlü Gitar Dörtlüsü "40 Fingers" Konser Verecek

İtalyan gitar dörtlüsü "40 Fingers", 22 Kasım'da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda ilk konserini verecek.

2000 yılında kurulan "40 Fingers", Andrea Vittori, Emanuele Grafitti, Matteo Brenci ve Enrico Maria Milanesi'den oluşuyor. Klasik müzikten rock'a, film müzikleri ve popüler parçalara kadar geniş bir repertuvara sahip olan grup, "fingerpicking" tekniğindeki ustalığı ile tanınıyor. Özellikle "Sound of Silence", "Bohemian Rhapsody", "Libertango", "Game of Thrones Theme" ve "Hotel California" gibi ikonik parçalara yaptığı düzenlemeler, YouTube'da 350 milyondan fazla izlenme aldı.

Uluslararası İşbirlikleri
Kariyerleri boyunca Andrea Bocelli, Matteo Bocelli ve The Police grubundan Andy Summers gibi ünlü sanatçılarla işbirliği gerçekleştiren "40 Fingers", sahne enerjileri ve teknik becerileriyle dikkat çekiyor. StagePass organizasyonuyla düzenlenecek olan konserin biletleri, Türkiye'nin önde gelen biletleme platformu Biletinial üzerinden satışa sunuldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.