Asayiş »

Burdur'da Market Soğuk İçeceklerle Şenlendi: Şüpheli Tutuklandı

Burdur'da bir markete camını kırarak giren O.K., içeri girdikten sonra alkol alıp cips ve dondurma tüketti. Olayın ardından tutuklanan şüpheli, alkollü olduğunu ifade etti.

Olay, Burdur'un Bağlar Mahallesi İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi'ndeki bir markette gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Furkan Tunç'a ait marketin camını taşla kıran O.K., içeri girdi ve dolaplardan alkol alarak masaya cips ve dondurma hazırladı. Yaklaşık bir saat boyunca markette keyifli bir şekilde vakit geçiren şüpheli, daha sonra marketten ayrıldı.

Market Sahibi Durumu Fark Etti
Sabah dükkanına gelen market sahibi, içerideki dağınıklığı görünce durumu polise bildirdi. Olay yerindeki incelemeleri gerçekleştiren Burdur Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheliyi yakaladı. O.K., ilk ifadesinde olay anında alkollü olduğunu ve hatırlamadığını belirtirken, olayın güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.

Tutuklama Gerçekleşti
Emniyetteki işlemlerinin ardından O.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından 'iş yerinden hırsızlık' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Burdur'da güvenlik açısından endişe yaratırken, market sahiplerini tedirgin etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.