Asayiş »

Kızıltepe'de Su Tankeri Çocuğa Çarptı: Hayatını Kaybetti

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir su tankeri 8 yaşındaki Hamza Demir'e çarparak ölümüne sebep oldu.

Kaza, dün akşam saatlerinde Kızıltepe'nin İpek Mahallesi'nde gerçekleşti. Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait sulama tankeri, Ali Ertaş Caddesi'nde seyir halindeyken aniden küçük Hamza'ya çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, tankerin altında kalan Hamza'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Tanker şoförü gözaltına alınırken, çocuğun cenazesi otopsi için Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen çocuğun ailesi büyük bir şok yaşadı ve sinir krizi geçirdi.

Belediyeden Taziye Mesajı
Kızıltepe Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yüreğimiz yandı. Belediyemize ait sulama aracının çarpması sonucu 8 yaşındaki bir evladımızın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Bir çocuğun kaybının tarifi yok. Hepimizin yüreğine ateş düştü. Küçük yavrumuza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Bu acı hepimizin acısı" ifadelerine yer verildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.