Asayiş »

Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Çocuk Hayatını Kaybetti

Şehitkamil ilçesinde parka giderken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Ahmet İsmail, hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki Şirinevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, parka gitmek isteyen Suriyeli 9 yaşındaki Ahmet İsmail, yolun karşısına geçerken sürücüsü henüz tespit edilemeyen 27 BCU 361 plakalı otomobilin çarpmasıyla yere savruldu. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet İsmail’i ambulansla Abdulkadir Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen çocuk kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olayın ardından çocuğun cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda gerekli işlemler tamamlandıktan sonra ailesine teslim edildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor. Olayın detayları ve çarpan aracın sürücüsünün kimliği hakkında henüz bir bilgi bulunmamakta.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.