Asayiş »

Kayseri’de Babasını Öldüren Sanığa 24 Yıl Hapis Cezası Verildi

Kayseri'de 8 Mayıs 2025 tarihinde babasını öldüren E.R., mahkeme tarafından 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Talas ilçesinde meydana gelen olayda, 83 yaşındaki M.R.'yi öldürdüğü iddiasıyla yargılanan E.R. (53), Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına katıldı.

Mahkeme Kararı Açıklandı
E.R. hakkında Cumhuriyet savcısı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Ancak mahkeme heyeti, olayın tahrik altında işlendiğini göz önünde bulundurarak, sanığa 24 yıl hapis cezası verdi. Bu karar, aile içindeki şiddet olaylarının ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.