Asayiş »

Kastamonu'da Sahte Alkol Operasyonu: 3 Gözaltı ve Ele Geçirilen Malzemeler

Kastamonu'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen sahte alkol operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı, çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı, yol kontrol ve arama faaliyetleri sırasında önemli bir operasyona imza attı. Yapılan denetimlerde, 2 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 65 tabanca fişeği, 4 tabanca şarjörü, 20 litre etil alkol, 5 litre sahte alkol ve 4 alkol aroma kiti ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, bu operasyon kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma, operasyonun devam edeceğini belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.