Güncel »

Kayseri'de Kaliteli Üretim Vurgusu: HAGİAD Başkanı Erkan Açıklamalarda Bulundu

HAGİAD Başkanı Fatih Erkan, Kayseri'nin kaliteli üretim anlayışını desteklediklerini ifade etti.

Kayseri'de düzenlenen fuarda stantları ziyaret eden HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erkan, şehrin mobilya sektöründeki katkılarının önemine dikkat çekti. Üretim yapan firmaların üst düzey ürünler sergilediğini belirten Erkan, Kayseri'nin mobilya alanında yıllardır lokomotif bir şehir olduğunu vurguladı.

Kayseri'nin Ekonomik Gücü
Erkan, "Mobilya sektöründe üretim yapan sanayicilerimiz büyük emeklerle çok kıymetli işler yapıyor. Bu tür fuarların artarak devam etmesi, şehrimizin sanayi gücünü daha geniş kitlelere tanıtacak ve yeni iş birliklerinin kapısını aralayacaktır" dedi. Ayrıca, HAGİAD olarak üyeleriyle birlikte üretim, istihdam ve girişimciliğin güçlenmesi için çalışmaya devam ettiklerini aktardı.

Yenilikçi ve Sürdürülebilir Üretim
Kayseri’nin her sektöründe olduğu gibi mobilya alanında da yenilikçi, sürdürülebilir ve kaliteli üretim anlayışını desteklediklerini sözlerine ekleyen Erkan, bu hedeflerin gerçekleştirilmesi için gereken adımları atmaya devam edeceklerini açıkladı. Bu bağlamda, Kayseri'nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak için çeşitli projelerin hayata geçirileceği belirtildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.