Yerel »

Hatay'da Dolu Yağışı: Çevreyi Beyaza Bürüdü

Hatay'da öğle saatlerinde etkili olan dolu yağışı çevreyi beyaza bürüdü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Hatay için sarı kodlu az tehlikeli uyarısında bulunmuştu. Dolu yağışı, özellikle kentteki sahil ilçeleri olan Arsuz, İskenderun ve Belen'de etkili oldu. Bu yağış, çevrede beyaz bir örtü oluştururken, yağışlı havanın gün boyu devam etmesi bekleniyor.

Yağışların Etkisi Sürecek

Meteorolojik veriler doğrultusunda, dolu yağışının ardından bazı bölgelerde su birikintileri oluşabileceği belirtiliyor. Özellikle tarım arazileri ve bahçelerde olumsuz etkiler yaşanabilir. Bu nedenle, çiftçilere dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları tavsiye ediliyor. Yağışlı havanın ilerleyen saatlerde de etkisini sürdürmesi nedeniyle vatandaşların dikkatli olmaları önem taşıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.