Güncel »

Afyonkarahisar'da Vali, Polis ve Subay Çiftin Nikahına Şahitlik Etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, evlilik yolunda ilk adımı atan bir polis memuru ile subay çiftin nikahına şahitlik etti.

Kentte görevli Polis Memuru Şirin Bengü İnce ile Bando Binbaşı Tolga Ürün, hafta sonu düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini yapan Vali Yiğitbaşı, törende önemli bir rol üstlendi. İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen bu özel etkinliğe İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Dr. Yalçın Tecimer, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kaya, teşkilat mensupları ve davetliler katıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.